Low FODMAP diætister i Danmark

Low FODMAP diætister i Danmark

af | aug 9, 2018 | Blog | 0 Kommentarer

Det kan være en god idé at hyre en diætist hvis det er første gang man starter på FODMAP diæten. For nogle det nemlig være meget uoverskueligt at opstarte en ny diæt og omlægge sin kost totalt. Det betyder at du kan blive stresset og stress er med til at udløse symptomerne på irritabel tyktarm.

En diætist kan hjælpe dig med at lave en overskuelig kostplan, der gør det nemt at følge Low FODMAP diæten i hverdagen. Hvis du vælger at bruge en diætist, har du også en person du altid kan kontakte der forstår din situation og kan svare på spørgsmål hvis du er i tvivl.

Inden du beslutter dig for at vælge en diætist, skal du gøres opmærksom på at det kan være meget dyrt, især hvis du stadig er studerende eller ikke har noget fast arbejde endnu. Derfor skal du også være klarover at det i den grad kan betale sig at købe bogen Low FODMAP Diet 1 og starte med at bruge den som din diætist. Den er trods alt skrevet af de samme diætister som er anbefalet på siden her.

Low FODMAP diætist Mette BorreMette Borre

Mette Borre er uddannet klinisk diætist og specialiseret i low FODMAP diæten. Hun er medforfatter på den populære bogserie ‘Low FODMAP Diet’, som er skrevet af 5 danske eksperter i low FODMAP diæten. Hun har en special uddannelse i netop low FODMAP og uddanner andre diætister i diæten. Som diætist beskæftiger hun sig mest med mave- og tarmregionen og hvordan kost kan bedre sygdomme og lidelser i det område. Low FODMAP diætist Mette Borre holder til daglig til i Århus.

Kontakt diætist Mette Borre

Low FODMAP diætist Stine Junge AlbrechtsenStine Junge Albrechtsen

Stine er ligesom Mette uddannet klinisk diætist og ligeledes special uddannet i low FODMAP diæten. Hun har sammen med Mette Borre og andre diætister skrevet de populære danske bøger om low FODMAP diæten, i alt er der udgivet 3 bøger om diæten. Stine har til daglig en diætist klinik ved Trekroner i Roskilde og yder kostvejledning for dig der ønsker at tabe sig eller tage på, men mest af alt har hun fokus på low FODMAP diæten.

Kontakt diætist Stine Junge

Low FODMAP diætist Cæcilie Gamsgaard SeidelCæcilie Gamsgaard Seidel

Cæcilie er også uddannet klinisk diætist og har den specielle uddannelse i low FODMAP diet fra Kings College i England. Hun er ansat som diætist i Diætistcentret, hvor hun har være ansat siden 2014 med speciale i low FODMAP diæten. Hun er medforfatter på den danske bogserie ‘Low FODMAP Diet’, som består af 3 bøger med vejledning og opskrifter til low FODMAP diæten. Derudover beskæftiger hun sig både med kostvejledning til børn og voksne med livsstilssygdomme. Diætistcentret holder til i Vanløse.

Kontakt diætist Cæcilie Seidal

Low FODMAP diætist Mia SchomackerMia Schomacker

Mia er ligesom de andre diætister her på listen uddannet i low FODMAP diæten på Kings College i England og også uddannet klinisk diætist. Hun har skrevet og udgivet en række bøger om irritabel tyktarm og low FODMAP diæten, bøgerne hedder ‘Behandling af Irritabel Tarmsyndrom’ og ‘Sund Mave’ som begge er bestsellers indenfor deres kategori. Til daglig vejleder og guider hun sine kunder/patienter i hvordan de gennem kost kan forbedre deres tarmlidelser, her i blandt er selvfølgelig kostvejledning i low FODMAP diæten der kan forbedre lidelsen irritabel tyktarm.

Kontakt diætist Mia Schomacker

Low FODMAP diætist Maria FeldingMaria Felding

Maria er uddannet i klinisk ernæring og autoriseret klinisk diætist. Hun er specielt certificeret i low FODMAP diæten af Foreningen af Kliniske Diætister, tilbage i 2014. I dag vejleder hun sine patienter i hvordan de slipper af med lidelsen irritabel tyktarm gennem kostændringer. Herudover skriver hun artikler for ‘Lægemagasinet’, ‘Vegetaren’, ‘Børn og Fritid’ og sidst men ikke mindst voksnekvinder.dk, hvor hun deler ud af sine erfaringer som diætist. Udover irriteret tyktarm og low FODMAP diæten beskæftiger hun sig også med mange andre områder, såsom vægttab, diabetes, forhøjet kolesterol mm.

Kontakt diætist Maria Felding

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Reklame