IBS (irritabel tyktarm) medicin

IBS eller irritabel tyktarm som det hedder på dansk, er desværre ikke noget der findes en permanent medicinsk løsning på. Der findes dog typer af medicin der kan være med til at lindre oppustethed, maveonde, hård mave og luft i maven som er de klassiske symptomer på irriteret tarm. Her på siden har vi skrevet lidt om de forskellige typer medicin, og du kan også se hvor du kan købe dem.

Se et udvalg af al medicin mod IBS hos apoteket.

Colpermin IBS relief kapsler

Colpermin IBS relief er tabletter specielt udviklet til at afhjælpe de symptomer som irritabel tyktarm medfører. Det kan være rigtig rart at have disse tabletter ved hånden også selvom man er på Low FODMAP diæten fx hvis man er ude at spise eller gæst i et andet hjem, kan man nemt komme til at spise noget man ikke må og dermed opstår symptomerne. Colpermin IBS relief kan hurtigt afhjælpe dette, så hav altid en tablet eller to i den pung eller taske.

Tidligere har det ikke været muligt at bestille Colpermin hos danske forhandlere, men det er det nu. Du kan blandt andet købe det hos online apoteket Apopro eller hos et af landets mange andre apoteker.

Pris: 140,00 kr. for 30 tabletter

Bestil her

Pebermynteolie

Pebermynteolie er kendt som et naturligt middel der kan afhjælpe visse maveproblemer hos nogle og om ikke andet lindre dem. Pebermynte er blevet brugt som medicin helt tilbage fra oldtiden, hvor de blev brugt mod fordøjelsesproblemer og luftvejsgener. I dag bruges det stadig til at løse de samme problemer, men nu er det også videnskabligt bevist at det virker. Forskning har vist at det især har en gavnlig effekt på lidelsen irritabel tyktarm. Pebermynterolie kan fås både i kapselform og flydende form.

Tabletter/kapsler

Pris: 90 kapsler 131,95 kr.

Bestil pebermyntekapsler

Flydende

Pris: 10 ml 99,95 kr.

Bestil pebermynteolie

HUSK tabletter (loppefrøskaller)

HUSK piller er nok en af de bedste medicinale lindringer mod irritabel tyktarm. De kan holde dig symtompfri i lang tid, og er derfor gode som erstatning til low fodmap diæten, når man er på ferie eller ude at spise. Hvis du ved du ikke kommer til at overholde low fodmap diæten, så skal du tage 6 HUSK tabletter om morgenen og 6 igen om aftenen.

Pris: 225 kapsler 124,95 kr.

Bestil tabletter

I Say: Oppustet

I Say laver forskellige produkter der forebygger forskellige symptomer. I Say: Oppustet er godkendt til selvbehandling og er lavet med det formål at kunne lindre oppustethed og luft i maven, samt andre symptomer man møder når man lider af irritabel tyktarm. Med I Say: Oppustet kan du hurtigt få lindret dine symptomer, og det er den bedste IBS medicin på det danske marked i øjeblikket.

Pris: 30 kapsler 99,00 kr.

Bestil tabletter

Det er hvad der findes af medicinske behandlingsformer mod irriteret tyktarm. Vil du gerne vide mere om hvordan du kan behandle irritabel tyktarm, kan du læse om behandling af IBS her.