fbpx

Low FODMAP madplan

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev ovenfor, så får du tilsendt en 7-dages low FODMAP madplan. Men har du brug for en madplan der rækker lidt længere, så kan du med fordel kigge med herunder, hvor vi foreslår 2 alternative madplaner der rækker over længere tid. Den ene er en e-bog du kan prøve helt gratis og den anden er en kostplan lavet af kostvejleder Henrik Duer.

Low FODMAP e-bog inkl. madplan

Der findes mange gode bøger der hjælper dig med at komme i gang med low FODMAP diæten, men Norske Julianne Lyngstad har lavet en bestseller bog om diæten, som er blandt de bedste og mest omfattende bøge man kan få.

I e-bogen, som du kan prøve helt gratis, får du en opstartsguide, ugeplaner, indkøbslister og mere end 80 low FODMAP opskrifter.

Læs e-bogen gratis hos Mofibo

Henrik Duer Low FODMAP kostplan

Henrik Duer er kostvejleder og har udgivet en række bøge om sundhed, kost og motion. Derudover er han kendt fra TV 3 programmet “Ekstremt Fed”, hvor han hjælper overvægtige mennesker med at tabe sig på 1 år.

Henrik Duer sælger sin Low FODMAP kostplan online på hans hjemmeside, ved bestilling leveres den med det samme som PDF. Prisen er 149 kr. for en kostplan der kan bruger under hele første fase af diæten (ca. 2-8 uger).

Bestil PDF kostplan nu