Low FODMAP madplan

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev ovenfor, så får du tilsendt en 7-dages low FODMAP madplan. Men har du brug for en madplan der rækker lidt længere, så kan du med fordel kigge med herunder, hvor vi foreslår 2 alternative madplaner der rækker over længere tid. Den ene er en e-bog du kan prøve helt gratis og den anden er en kostplan lavet af kostvejleder Henrik Duer.

Low FODMAP e-bog inkl. madplan

Der findes mange gode bøger der hjælper dig med at komme i gang med low FODMAP diæten, men Norske Julianne Lyngstad har lavet en bestseller bog om diæten, som er blandt de bedste og mest omfattende bøge man kan få.

I e-bogen, som du kan prøve helt gratis, får du en opstartsguide, ugeplaner, indkøbslister og mere end 80 low FODMAP opskrifter.

Læs e-bogen gratis hos Bookbeat

Glad mave på Low FODMAP

Denne bog er lavet af normanden Julianne Lyngstad og er en af de førende indenfor low FODMAP diæten i norden. Med denne bog for du alt hvad du skal bruge til at starte på og færdiggøre low FODMAP diæten, og forhåbentlig blive helt symptomfri af irritabel tyktarm.

Du kan finde bogen på Bookbeat, som er en af de mange populære lydbogstjeneter og her kan du læse den som e-bog, endda gratis i de første 30 dage. Du kan også købe et fysisk eksemplar hos enhver online boghandler, hvor du også kan købe mange andre low FODMAP bøger.

Henrik Duer Low FODMAP kostplan

Henrik Duer er kostvejleder og har udgivet en række bøge om sundhed, kost og motion. Derudover er han kendt fra TV 3 programmet “Ekstremt Fed”, hvor han hjælper overvægtige mennesker med at tabe sig på 1 år.

Henrik Duer sælger sin Low FODMAP kostplan online på hans hjemmeside, ved bestilling leveres den med det samme som PDF. Prisen er 149 kr. for en kostplan der kan bruger under hele første fase af diæten (ca. 2-8 uger).

Bestil PDF kostplan nu

Low FODMAP vægttab

Low FODMAP diæten er ikke en slankekur og det er vigtigt at forstå inden du begynder på den. Det kan dog sagtens være en diæt man er på, samtidig med man gerne vil tabe sig nogle kilo. Det handler bare om hvor aktiv du er ved siden af diæten og hvor mange kalorier du indtager dagligt, skaber du blance i det på low FODMAP diæten kan det både være en diæt med irritabel tyktarm og en slankekur for dig.

Denne low FODMAP kostplan af Henrik Duer vil for de fleste kvinder være en kostplan hvor man taber sig lidt, da den kun er på 1800 kalorier. Det er ingen garanti for at du taber dig, men har du et naturligt aktivitetsniveau og holder dig til kostplanen, så vil du med al sandsynlighed smide et par kilo på diæten.