Sitemap

Vores sitemap giver dig et hurtigt overblik over sidens indhold. Du kan nemt komme til den side du leder efter ved at klikke på de links der er nedenfor, og kort læse om den information du finder på hver side.

Forside: Low FODMAP Diet – På denne side guider vi dig gennem alt du har brug for at vide når du er på low FODMAP diæten. Forsiden indeholder en kort beskrivelse af low FODMAP konceptet, samt links til det nyeste indhold på siden.

Irritabel tyktarm – Irritabel (tyk)tarm er en lidelse ca. hver 10. dansker har. Her kan du læse alt om lidelsen, symptomer, behandling og hvordan det hænger sammen med low FODMAP diæten.

Low FODMAP diet opskrifter – En af de vigtigste ting på low FODMAP diæten er selve kosten og planlægningen i den. Vi har samlet alle de bedste opskrifter der alle er low FODMAP-venlige. Der stor variation i opskrifterne og du kan også finde low FODMAP vegetar opskrifter.

Low FODMAP diet bøger – Der er mange informationer om low FODMAP diæten du har brug for inden du starter på den. Den bedste måde at få de informationer på er gennem bøger skrevet at eksperter og diætister. Vi har samlet de bedste bøger om low FODMAP diet på denne liste.

Low FODMAP diet apps – Det er en god idé at downloade en app der kan hjælpe dig med at holde styr på alle de madvarer du må spise, du ikke må spise og dem du må spise i en begrænset mængde.

Low FODMAP diætister – På denne side har vi samlet en oversigt over de mest kompetente diætister til at guide dig gennem low FODMAP diæten. Du kan læse lidt om dem og finde ud af hvordan du kommer i kontakt med dem.

Low FODMAP diæt fødevarerliste – Der er mange fødevarer at holde styr på, nogle må du få, nogle må du ikke få, mens der er andre du kun må få i en begrænset mængde. Vi har lavet en komplet liste over de hyppigste fødevarer, som du frit kan benytte og søge i for at finde ud af om du må spise den specifikke madvarer.