Glutenfri lasagneplader

Dette indlæg er for dig der er på low FODMAP diæten og gerne vil lave en low FODMAP lasagne. Det er selvfølgelig også relevant hvis du er glutenallergiker og gerne vil lave lasagne, for så skal du jo også bruge glutenfri lasagneplader. Her er i hvert fald 4 glutenfrie lasagneplader og hvor du kan købe dem på nettet.

Urtekram glutenfri lasagnepladerUrtekram økologiske lasagneplader

Urtekram kender du højst sandsynligt? Det er i hvert fald et af de største mærke indenfor glutenfri produkter. De forhandles i langt de fleste supermarkeder i Danmark og du kan få det rigtig mange steder på nettet. Deres lasagneplader er ikke bare glutenfri, men også økologiske og smager faktisk rigtig godt.

Deres lasagneplader ser rigtig lækre ud og smager godt. Det er dog en god idé at give dem god tid i ovnen, omkring 40 min. så det ikke bliver seje når man tager lasagnen ud.

Fås hos Helsebixen


Semper glutenfri lasagnepladerSemper glutenfri lasagneplader

Måske kender du også mærket Semper, de laver kun glutenfri produkter og forhandles i nogle af de store supermarkedskæder, men vil du være helt sikker på at finde dem skal du altså gå på nettet og købe dem. Semper glutenfri lasagneplader er lavet primært på rismel og majsstivelsessojamel.

Med Semper lasagneplader er det også vigtigt at give dem god tid i ovnen, så de kommer op på omkring 40-45 minutter. Alternativt kan du forkoge dem, så behøver de ikke have ligeså lang tid i ovnen.

Fås hos Helsebixen


Orgran glutenfri veganske lasagnepladerOrgran glutenfri lasagneplader (veganske)

Orgran vil måske være helt ukendt for de fleste, men hvis du har været glutenallergiker i mange år er du måske støt på mærket og deres lasagneplader før. De forhandles ikke i de store supermarkeder, men man kan finde dem i helse forretninger og på nettet.

Orgrans lasagneplader er det hele: glutenfri, fri fir hvede, æg og mælk. Du kan derfor også bruge Orgran lasagneplader som veganer, da de ikke indeholder animalskeprodukter. De er lavet en stor mængde rismel og resten er majsmel.

Fås hos Mecindo


Glutefri veganske lasagnepladerVeganske og glutenfri lasagneplader

Til slut får du lige nogle veganske lasagneplader med på vejen. De er nemlig ikke nemme at finde i et supermarked, men på nettet kan man købe alt hvis man leder. Det gælder også disse glutenfri veganske lasagneplader der er lavet på majsmel og rismel. Men før de er veganske skal de jo også være fri for æg, så det er disse lasagneplader også, helt uden æg.

De kan fint bruges uden at blive forkogt, men skal gerne have omkring 40 min. i ovnen, så de ikke forbliver seje når man skal til at spise.

Fås hos Helsebixen

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Reklame