Low FODMAP måltidskasse

Opdatering: Desværre er Low FODMAP-kassen fra Aarstiderne udgået, men du kan få et overblik over alternative måltidskasser her.

Ønsker du Low FODMAP-kassen tilbage hos Aarstiderne? Så kan du “skrive under” ved at indtaste dit navn og din email-adresse herunder. Når vi har nok tilmeldinger så kontakter vi Aarstiderne og høre om muligheden for at genindføre kassen. Ved tilmelding giver vi dig også besked hvis kassen vender tilbage, samt information om evt. andre måltidskasser du kan følge på low FODMAP diæten. Du accepterer også at modtage anden information om low FODMAP diæten og produkter der kan hjælpe dig på diæten.

God nyhed! Aarstiderne har nu i samarbejde med en diætist lanceret en low FODMAP måltidskasse som vil gøre livet så meget nemmere for rigtig mange af os. Bag måltidskassen er en velkendt diætist indenfor low FODMAP området, nemlig Stine Junge Albrechtsen. Jer der allerede færdes indenfor low FODMAP verdenen vil helt sikkert kende til navnet, men nye måske ikke kan genkende det.

Hun har været med til at skrive en række bøger om emnet, her iblandt den populære danske bogserie om low FODMAP diæten der består af 3 bøger. Den serie er skrevet at hende i samarbejde med 5 andre diætister der er uddannet i low FODMAP diæten. Måltidskassen fra Aarstiderne tager udgangspunkt i bøgerne om low FODMAP diæten og du kan få leveret low FODMAP mad i op til 4 dage om ugen.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *