Knasende morgenmadsmüsli

Hvad spiser du til morgenmad? Hvis du ligesom mig en gang imellem godt kan lide at spise yoghurt, så er en god knasende og også gerne lidt sød müsli bare lækker at have. Her er en low FODMAP opskrift på sådan en müsli.

Ingredienser

  • 100 g grovvalsede økologiske havregryn
  • 100 g boghvedekerner
  • 15 g solsikkekerner
  • 15 g græskarkerner
  • 20 stk. mandler
  • 1 stor spsk brun farin
  • 2 spsk ahornssirup

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 150 grader og klargør en bageplade med bagepapir.
  2. Bland alle ingredienser sammen i en skål og rør det godt sammen.
  3. Hæld al skålens indhold ud på bagepladen og fordel det jævnt. Placer bagepladen midt i ovnen.
  4. Undervejs skal du røre rundt ca. 3 gange med jævnt mellemrum. Müslien skal være i oven i 30 min.
  5. Lad den køle af før du hælder den på et glas.

Vær opmærksom på at den ikke holder for evigt. Jeg vil anbefale at du anvender den indenfor 1 måned, hvis den opbevares i en tæt forsejlet beholder.

Hemmeligheden til en god knasende müsli

Hvordan laver man en god hjemmelavet og knasende müsli hver gang? Det er relativt nemt og det jeg altid gør er at tilsætte rigeligt med boghvedekerne i min müsli. De bliver dejlig sprøde og knaser godt når man spiser dem. For mig er boghvedekerne et must-have i en hjemmelavet müsli.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *