5 gratis low FODMAP bøger

5 gratis low FODMAP bøger

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det ikke helt, for du kan nemlig komme igang med at læse 6 forskellige e-bøger om low FODMAP diæten helt gratis.

Det kan du fordi Storytel nu har fået hele 5 low FODMAP bøger i deres udvalg på tusindvis af bøger. Og du kan lige nu læse dem gratis, fordi du kan prøve Storytel helt gratis i 14 dage, uden binding. De 5 bøger du kan læse som e-bog, kan du få mere info om herunder.

Glad mave med low FODMAP

Glad Mave med Low FODMAP bogDen Norske forfatter og low FODMAP diætist Julianne Lyngstad har lavet en af de mest populære bøger om low FODMAP diæten i Norden. Bogen er fyldestgørende uden at være for lang, og indeholder de vigtigste ressourcer for at komme igang med diæten.

De bedste ting i bogen er helt klart opskrifterne, som er virkelig veludviklet og smager rigtig godt. Der forefindes også en liste over fødevarer der er accepteret og skal udelukkes, samt en lille guide til alternativer til de fødevarer man skal undvære, men som er meget uundværlige i nutidens madlavning, som fx hvidløg og løg.

Læs bogen gratis hos Storytel

Low FODMAP Diet giver ro i maven 1

Low FODMAP Diet bog 1En række Danske diætister med speciale i low FODMAP diæten er gået sammen om at lave en bog-serie om low FODMAP diæten, og det med stor succes. I denne bog-serie kommer man grunddigt ind i diæten og lære om mange forskellige ting, så man er vel forberedt til at ændre sin livsstil.

Den første bog er en introduktionsbog, hvor du finder ud af hvad diæten er, hvad den virker imod og hvor du kommer i gang med den. Den indeholder en liste over fødevarer og en del opskrifter bagerst i bogen. Jeg vil dog sige at det ikke er for opskrifterne man skal læse bogen, men mere for den viden den giver og den fyldestgørende fødevarerliste.

Læs bogen gratis hos Storytel

Low FODMAP Diet giver ro i maven 3

Low FODMAP Diet bog 3Desværre er det ikke hele bog-serien der kan prøvelæses gratis hos Storytel, men kun bog 1 og bog 3 i prøveserien. Heldigvis gør det ikke så meget, for bog to har mest fokus på køkken og madlavning når man er på diæten og der kan du finde massere af inspiration blandt vores egne opskrifter eller i andre low FODMAP bøger.

I bog 3 i serien får du meget mere information om hvordan du lever med IBS, altså irritabel tyktarm. Det handler i virkeligheden om meget mere end diæten, men om hvordan diæten er et middel til at nå dertil hvor man lever godt med IBS. Bog 1 og bog 3 er de to vigtigste bøger i serien.

Læs bogen gratis hos Storytel

Den store low FODMAP kogebog

Den store low fodmap kogebogNår du er godt igang med low FODMAP diæten, kan noget af det sværeste være at finde på nye low FODMAP opskrifter, fordi man er så vant til at tænke på alle de klassiske opskrifter man lavede før i tiden, som indeholder løg, hvidløg, boullion osv. Denne store kogebog er fra samme forlag som har udgivet ovennævnte bogserie om low FODMAP diæten.

Bogen indeholder ikke bare en masse opskrifter til hverdagsbrug. Der er også bud på retter og menuer du kan serverer når det skal være lidt finere, og så er der en 14-dages low FODMAP madplan. Madplanen indeholder anbefalede næringsindhold fra sundhedsstyrelsen, så den også bidrager til en sund og varieret kost.

Læs bogen gratis hos Storytel

The Everything guide to the low FODMAP diet

The Everything Low-FODMAP Diet CookbookGodt nok er denne bog om low FODMAP diæten på engelsk, men alligevel kan den være værd at læse. Den indeholder for det første rigtig mange opskrifter, hele 150 er det blevet til. Den indeholder også en udførlig beskrivelse af diæten og lidelsen irritabel tyktarm, samt en god guide til at komme igang med diæten.

Jeg vil anbefale at du benytter dig af en af de danske bøger hvis du er ny på diæten. Grunden til denne bog også kan være god at læse er grundet de mange nye opskrifter du får. Selvfølgelig er der også enkelte ting der er forklaret lidt anderledes og informationer der ikke fremgår i de danske bøger, men spørgsmålet er om det skaber mere forvirring end gavn når man er ny på low FODMAP diæten.

Læs bogen gratis hos Storytel

Husk at det kun er i 14 dage du får gratis adgang til bøgerne, måske er det nok for dig, hvis ikke så kan du for bare 129 kr. få adgang til alle bøgerne en ekstra måned. Det kan også være at du så kan få glæde af de mange andre tusinde bøger der er tilgængelig på Storytel.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Reklame